2 decembrie 2007

sunday

M-am trezit un pic mai sifonata ca de obicei ...M-am luat de mana si mi-am zis " Hai mai dormi un pic.E duminica !".And i listened my inner voice. Am dormit ca balta din mijlocul drumului in care a dracu daca imi amintesc daca am calcat sau nu azi. Nu-mi plac ceasurile asa ca nu o sa ma uit la unul. Sunt foarte creepy cu LIMBI care ticaie. Imagineaza-ti o limba la propriu care ticaie si ..oh I`m going to puke. Imi sta parul naspa e duminica vreau sa ascult The Kooks - Seaside si sa dorm pana raspoimaine seara.
Am o muscatura gen SHARK pe sanul drept...sau stang?...Stang.haha acu imi aduc aminte si de unde. Revin, nah iluzia asta cu trezitu raspoimaine didn`t worked out, asa ca m-am trezit si m-am dus sa imi fac o cafea si sa ascult stirile de cacat de duminica dimineata la radio. Intre timp mi se face foame, si merg la frigider scot de-ale gurii ca sa observ ulterior ca nu am paine. Ce fain ! straight face. Arunc ceva haine pe mine si merg in reverse spre magazin. Incepe sa picure, barbatii imbracati in haine de armata inverzite si cu urme de mucegai si noroi se indreapta catre statia de autobuz, cu o urma de fericire pe fata care abia se observa printre picaturile de ploaie care li se preling de pe crestet pe fata si usor pe gat.
Ajung la rand la un moment dat, imi iau painea si ma`ntorc acasa, manc, zambesc si iau telecomanda caut ceva la tv nimic interensant si acum uite-ma aici cu chef de scris...

Niciun comentariu:

Top One

Top One